Opstanden lichtkoepels

Raywaver Floriade 2012

Polyester Industrie De Feyter is betrokken bij de ontwikkeling van een prototype van de Raywaver. Een Raywaver is een combinatie van een klein type windturbine, PV zonnecollectoren en LED straatverlichting.

Opstanden dienen voor een optimale aansluiting van een lichtkoepel op de dakconstructie. Deze opstanden zijn dubbelwandig uitgevoerd met een vulling van polyurethaanhardschuim, welke in verschillende diktes leverbaar is.

 

Polyester Industrie De Feyter levert een groot scala aan soorten en maten. Opstanden "Euromodel"15, 30 en 50 cm hoog en "Beneluxmodel" 15 cm hoog. Opstanden met geïsoleerde onderflens of met een aansluiting voor golfplaat- of damwandprofiel.

 

Deze producten worden in de meeste gevallen direct naar tekening geproduceerd. Dat kunnen zijn: onderdelen voor voertuigen, panelen voor noodwoningen, afdekkappen voor reservoirs, vloeistoftanks, silodaken...

 

 

 

Polyester Industrie De Feyter heeft de kennis en ervaring om ook de meest gecompliceerde vormen in productie te nemen. Kwaliteit en afwerking is tenslotte de kracht van Polyester Industrie De Feyter.